Hulp bij uw schoolkamp

Bij Pean weten we uit ervaring dat sommige scholen moeite hebben met het invullen van hun schoolkamp. Zeilen maakt vaak deel uit van het programma, maar soms lijkt het bezigheidstherapie met als excuus dat de kinderen elkaar moeten leren kennen. Dat is geen houdbare situatie. Ouders hebben hier terecht hun vraagtekens bij. Collega’s willen niet meer mee. Wie wel mee gaat, vindt het zwaar en komt doodmoe thuis.

Veranderend schoolcurriculum

Het onderwijs is in transitie. Buitenschools leren, 21ste-eeuwse vaardigheden als probleem oplossen, communiceren, samenwerken, kritisch denken, persoonlijk leiderschap zijn straks niet meer weg te denken uit het curriculum. Maar hoe past u dat in uw schoolprogramma?

Een schoolkamp is de ideale setting voor het ontwikkelen van deze belangrijke vaardigheden. Wij helpen u daar graag bij. Pean-Academy is de eerste aanbieder in Nederland. Gedurende uw schoolkampweek is Pean de buitenschoolse dependance van jullie school. Niks tot 5 uur ’s nachts keten, geen verveling! Maar een uitdagend onderwijsprogramma dat voldoet aan de wensen van leerlingen, ouders, de schoolleiding en de maatschappij.

Suggesties

Bent u afdelingsleider, conrector, rector of anderszins leidinggevende aan docenten? Mail ons dan met uw vragen over uw schoolkamp. Of lees eerst deze aansprekende verhalen over de ontwikkeling van maar ook over de weerstand van docenten:

 

 

 

 

Copyright 2022 Pean |
Ontwikkeld door Convident