🌞🌊 Zomertijd betekent zeilkamp bij Pean! Leer knopen en zeilen! 🌊🌞

27 december 2023

Zomertijd = Zeilkamp bij Pean!

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent maar één ding: Zeiltijd! Dit jaar bij zeilschool Pean hebben we iets speciaals voor jullie in petto. Ben jij er klaar voor om te leren zeilen en knopen te maken? Dan is het zeilkamp niet te missen!

πŸ‘‹ Ontmoet Wytse van Zeilschool Pean πŸ‘‹

In een recente post op Instagram, nodigde Wytse, één van onze ervaren instructeurs, iedereen uit om knopen te leren.

“Hoi! Ik ben Wytse van Zeilschool Pean. Laten we knopen leren!”

– Wytse, Zeilschool Pean

De post bevat ook een video waarin Wytse de ins en outs van het maken van een platte knoop uitlegt. Een onmisbare vaardigheid voor elke zeiler-in-spΓ©!

πŸ”— Leer de Platte Knoop te Maken πŸ”—

Een platte knoop is een eenvoudige, doch essentiΓ«le knoop die gebruikt wordt tijdens het zeilen. Deze bestaat uit twee overlappende knopen die parallel aan elkaar liggen. Het is een stevige knoop, maar is ook gemakkelijk los te maken.

Als je meer wilt leren over zeilen en knopen maken, dΓ‘n is ons zeilkamp bij Pean de perfecte gelegenheid. Een week lang plezier op het water, nieuwe mensen ontmoeten en natuurlijk veel leren over de zeilsport.

🌟 Schrijf je nu in voor ons Zeilkamp 🌟

Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud en heb je zin om onder de zomerzon je zeilvaardigheden te verfijnen? Schrijf je dan nu in voor ons zeilkamp. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Zeilschool Pean!

Klik hier om je in te schrijven

Volg ons op Instagram en YouTube voor meer updates en zeilplezier!

#Zeilen #Zomerkamp #Zeilkamp #KnoopKunst #Pean #Knoop #Knopenleren #Platteknoop #Zeilplezier #Activiteiten #Buitensport #Wateractiviteiten #Jeugdactiviteiten #Kinderen #Recreatie #Avontuur

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident