“10-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Hotels.nl”

16 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 10-35 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 10-35 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden een verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep.

De Berch: de ideale groepsaccommodatie voor 10-35 personen

De Berch is de ideale groepsaccommodatie voor 10-35 personen. De accommodatie is voorzien van alle gemakken, waaronder een gezellige woonkamer, een eigen keuken, een ruime tuin en een terras. Er is ook een eigen aanlegsteiger voor de bootjes. U kunt bij ons ook terecht voor de verhuur van zeilboten en sloepen, waarmee u de prachtige omgeving van Friesland kunt verkennen.

Zeillessen en catering

Naast de verhuur van boten, bieden wij ook zeillessen aan. Onze ervaren zeilinstructeurs zorgen ervoor dat uw groep veilig en met plezier de Friese wateren op gaat. Daarnaast kunnen wij ook voor de catering zorgen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verschillende maaltijden.

Kom naar Zeilschool Pean voor uw groepsaccommodatie

Kom naar Zeilschool Pean voor uw groepsaccommodatie. Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 10-35 personen en biedt alle gemakken die u nodig heeft. U kunt bij ons ook terecht voor de verhuur van boten en zeillessen. Daarnaast kunnen wij ook voor de catering zorgen. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie verblijven?
Antwoord: In een accommodatie kunnen maximaal 10 personen verblijven.

2. Is er een minimumleeftijd nodig om in een accommodatie te verblijven?
Antwoord: Nee, er is geen minimumleeftijd nodig om in een accommodatie te verblijven.

3. Is het mogelijk om meer dan 10 personen in een accommodatie te verblijven?
Antwoord: Nee, het is niet mogelijk om meer dan 10 personen in een accommodatie te verblijven.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident