101 Accommodaties voor Groepen: Vind de Perfecte Plek!

13 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 101 personen in Friesland: Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 101 personen in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de juiste plek voor jou. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke groepsuitje.

Verblijf

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch, de Jister en de Swarm. De Berch is geschikt voor 10-35 personen, de Jister voor 30 t/m 150 personen en de Swarm voor 8-16 personen. Alle accommodaties zijn comfortabel ingericht en bieden alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

Zeilboten en sloepverhuur

Wil je tijdens je verblijf ook lekker de natuur in? Dan bieden we je de mogelijkheid om zeilboten en sloepen te huren. We hebben een ruim aanbod aan boten en sloepen, waarmee je heerlijk kunt varen in de prachtige omgeving.

Zeillessen

Wil je graag leren zeilen? Dan bieden we je de mogelijkheid om bij ons zeillessen te volgen. Onze ervaren instructeurs leren je de basis van het zeilen, zodat je met vertrouwen op het water kunt.

Catering

Om jouw groepsuitje compleet te maken, verzorgen we ook graag de catering. We bieden verschillende cateringpakketten aan, waarmee we ervoor zorgen dat jullie een lekkere maaltijd krijgen.

Wil je meer weten over de groepsaccommodatie van Zeilschool Pean? Bekijk dan hier ons aanbod en boek direct jouw groepsuitje!

1. Hoeveel personen passen er in een accommodatie voor 101 personen?
Antwoord: In een accommodatie voor 101 personen passen 101 personen.

2. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie voor 101 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie voor 101 personen is 101 personen.

3. Wat is de minimale ruimtevereiste voor een accommodatie voor 101 personen?
Antwoord: De minimale ruimtevereiste voor een accommodatie voor 101 personen is afhankelijk van de grootte van de kamers, maar in ieder geval moet er genoeg ruimte zijn om 101 personen te herbergen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident