“102 persoons accommodatie: Boek nu je verblijf!”

27 juli 2022

Groepsaccommodatie Pean voor 10-150 personen

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een groepsaccommodatie voor 10-150 personen? Dan is Zeilschool Pean de ideale plek voor jou! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende opties voor een onvergetelijke groepsaccommodatie. Zo kun je bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en catering

Daarnaast bieden we ook verschillende zeillessen aan, zodat je kunt genieten van een dag op het water. Ook voor de catering hoef je je geen zorgen te maken, want wij verzorgen dit graag voor jouw groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie in Friesland. Bekijk hier onze verschillende opties en reserveer direct een groepsaccommodatie voor 10-150 personen. Klik hier voor meer informatie.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie in Friesland. Bekijk hier onze verschillende opties en reserveer direct een groepsaccommodatie voor 10-150 personen. Klik hier voor meer informatie en boek direct een accommodatie!

Q1: Hoeveel personen kunnen er maximaal verblijven in een accommodatie voor 102 personen?
A1: Er kunnen maximaal 102 personen verblijven in een accommodatie voor 102 personen.

Q2: Wat voor soort accommodatie is geschikt voor 102 personen?
A2: Er zijn verschillende soorten accommodaties geschikt voor 102 personen, zoals hotels, resorts, vakantieparken, bed & breakfasts, hostels, campings, etc.

Q3: Wat zijn de kosten voor een accommodatie voor 102 personen?
A3: De kosten voor een accommodatie voor 102 personen kunnen variëren, afhankelijk van het type accommodatie, de locatie en de tijd van het jaar.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident