“103-persoons Accommodatie: Boek Nu | Voor elk Budget”

9 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 103 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 103 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden een unieke locatie midden in de natuur van Friesland, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Naast het verblijf bieden we ook zeilboten en sloepverhuur. Zo kun je met je groep genieten van de prachtige omgeving en de rust van het Friese merengebied.

Zeillessen en catering

Ook voor zeillessen kun je bij ons terecht. We bieden verschillende zeillessen voor groepen van alle niveaus. Daarnaast verzorgen we ook graag alle catering voor jullie groep. Zo kun je met je groep helemaal ontspannen en genieten van de omgeving.

Bezoek onze groepsaccommodatie

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf de prachtige omgeving en de rust van het Friese merengebied. Wij bieden een unieke locatie voor groepen tot 103 personen. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf het Friese merengebied. Wij bieden een unieke locatie voor groepen tot 103 personen. Klik hier om direct een bezoek te boeken bij onze groepsaccommodatie.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 103 personen?
Antwoord: Er kunnen 103 personen in een accommodatie met 103 personen.

2. Is een accommodatie met 103 personen geschikt voor een groep?
Antwoord: Ja, een accommodatie met 103 personen is geschikt voor een groep.

3. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie met 103 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie met 103 personen is 103 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident