“104-persoons accommodatie: Boek nu een verblijf!”

20 juli 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 104 personen

Bent u op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland voor 104 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan het open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we diverse mogelijkheden voor een geslaagd verblijf. U kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Daarnaast bieden we ook zeillessen aan.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De groepsaccommodatie die het beste bij uw groep past, kunnen we samen met u bepalen.

Catering

Bij Zeilschool Pean kunnen we ook de catering voor uw groep verzorgen. We hebben een uitgebreid assortiment aan cateringmogelijkheden.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf de unieke sfeer. Onze groepsaccommodatie is de ideale plek voor een onvergetelijk verblijf. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek vandaag nog uw verblijf.

Q: Hoeveel personen kunnen er in 104 accommodatie passen?
A: Er kunnen maximaal 104 personen in 104 accommodatie passen.

Q: Wat is de maximale capaciteit van 104 accommodatie?
A: De maximale capaciteit van 104 accommodatie is 104 personen.

Q: Wat is de beste manier om 104 accommodatie te gebruiken?
A: De beste manier om 104 accommodatie te gebruiken is om ervoor te zorgen dat er niet meer dan 104 personen tegelijkertijd aanwezig zijn.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident