“109-persoonsaccommodatie: Boek nu je verblijf!”

15 maart 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 8 tot 150 personen

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean beschikt over 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). U kunt bij ons terecht voor korte of langere verblijven. Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 8 tot 150 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Het verblijf bij Zeilschool Pean is comfortabel en modern ingericht. U kunt bij ons terecht voor korte of langere verblijven. Daarnaast bieden we ook zeilboten en sloepverhuur aan. U kunt bij ons terecht voor het huren van een zeilboot of sloep om de omgeving te verkennen.

Zeillessen en catering

Bij Zeilschool Pean kunt u ook terecht voor verschillende zeillessen. We bieden verschillende cursussen aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor uw groep.

Ideale accommodatie voor uw groep

Bent u op zoek naar een ideale groepsaccommodatie in Friesland? Kijk dan eens op de website van Zeilschool Pean. Wij bieden 3 verschillende groepsaccommodaties, verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor uw groep. Bekijk hier ons aanbod en boek direct uw verblijf.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 109 personen verblijven?
Antwoord: Er kunnen maximaal 109 personen in een accommodatie van 109 personen verblijven.

2. Is een accommodatie van 109 personen geschikt voor een grote groep?
Antwoord: Ja, een accommodatie van 109 personen is geschikt voor een grote groep.

3. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie van 109 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie van 109 personen is 109 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident