“110 Pers. Accommodatie: Vind de Perfecte Plek om te Verblijven!”

4 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 110 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 110 personen? Zeilschool Pean in Friesland biedt de perfecte locatie voor groepen tot 150 personen. Midden in de natuur, direct aan het open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Hier kunt u terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10-35 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen en biedt een unieke ervaring. U kunt hier genieten van de rust en de prachtige omgeving.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is ideaal voor grotere groepen, met een prachtig uitzicht over het meer en de bossen. U kunt hier genieten van de rust en de prachtige omgeving.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8-16 personen. Deze accommodatie is geschikt voor kleinere groepen en biedt een unieke ervaring. U kunt hier genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Bij Zeilschool Pean bieden we de perfecte groepsaccommodatie voor 110 personen. Of u nu kiest voor de Berch, de Jister of de Swarm, u kunt genieten van de rust en de prachtige omgeving. U kunt bij ons terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering.

Benieuwd naar onze groepsaccommodatie voor 110 personen? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 110 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 110 personen in een accommodatie van 110 personen.

2. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie van 110 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie van 110 personen is 110 personen.

3. Is een accommodatie van 110 personen geschikt voor grote groepen?
Antwoord: Ja, een accommodatie van 110 personen is geschikt voor grote groepen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident