“112 Accommodaties voor Groepen tot 112 Personen | Boek Nu!”

7 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 112 personen bij Zeilschool Pean

Heb je een groep van 112 personen en ben je op zoek naar een geschikte accommodatie? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden verschillende groepsaccommodaties, gericht op het verblijf van 10 tot 150 personen. Onze accommodaties liggen midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie die geschikt is voor 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een keuken, een kantine, een slaapzaal, een douche en een toilet. Daarnaast hebben we ook een terras met uitzicht op de natuur.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie die geschikt is voor 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een keuken, een kantine, een slaapzaal, een douche en een toilet. Daarnaast hebben we ook een terras met uitzicht op de natuur.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie die geschikt is voor 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een keuken, een kantine, een slaapzaal, een douche en een toilet. Daarnaast hebben we ook een terras met uitzicht op de natuur.

Bij Zeilschool Pean hebben we alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke groepsaccommodatie. Van verblijf tot zeilboten en sloepverhuur en van zeillessen tot catering. We zorgen ervoor dat je een onvergetelijke tijd hebt in onze groepsaccommodatie.

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie? Kijk dan op onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/. Hier vind je alle informatie over onze accommodaties, tarieven en mogelijkheden.

Kom je ook genieten van onze groepsaccommodatie? Boek dan nu je verblijf bij Zeilschool Pean! Klik hier voor meer

1. Wat is 112 accommodatie?
Antwoord: 112 accommodatie is een vorm van tijdelijke opvang voor mensen die een noodzakelijke en veilige plek nodig hebben om te verblijven.

2. Voor wie is 112 accommodatie bedoeld?
Antwoord: 112 accommodatie is bedoeld voor mensen die op korte termijn een veilige plek nodig hebben om te verblijven, zoals slachtoffers van huiselijk geweld, mensen die dakloos zijn of mensen die in een crisis verkeren.

3. Wat zijn de kosten van 112 accommodatie?
Antwoord: De kosten van 112 accommodatie verschillen per locatie. Meestal worden er geen kosten in rekening gebracht voor mensen die 112 accommodatie nodig hebben.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident