“113-persoons Accommodatie: Vind de Beste Optie | NL”

18 september 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 113 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor 113 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Ook kun je bij ons terecht voor zeillessen. Wij verzorgen graag alle catering voor jouw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Al onze accommodaties zijn perfect geschikt voor groepen van 113 personen.

Kom langs en ervaar het zelf

Kom langs en ervaar het zelf. Bij Zeilschool Pean bieden we alles wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf. Kijk op onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor de perfecte groepsaccommodatie in Friesland voor 113 personen. Klik hier om meer te weten te komen over onze accommodaties.

1. Hoeveel personen kan een accommodatie van 113 personen maximaal herbergen?
Antwoord: Een accommodatie van 113 personen kan maximaal 113 personen herbergen.

2. Is een accommodatie van 113 personen geschikt voor een grote groep?
Antwoord: Ja, een accommodatie van 113 personen is geschikt voor een grote groep.

3. Zijn er speciale faciliteiten beschikbaar in een accommodatie van 113 personen?
Antwoord: Ja, er zijn speciale faciliteiten beschikbaar in een accommodatie van 113 personen, afhankelijk van de locatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident