“115 Personen Accommodatie: Vind de Perfecte Overnachtingsplek”

15 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 115 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 115 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is onze groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. De Berch heeft een grote woonkamer met een open keuken, een veranda met prachtig uitzicht en een grote tuin. Er zijn 3 slaapkamers met stapelbedden, een douche en een toilet.

De Jister

De Jister is onze groepsaccommodatie voor 30 tot 150 personen. De Jister heeft een grote woonkamer met een open keuken, een veranda met prachtig uitzicht en een grote tuin. Er zijn 8 slaapkamers met stapelbedden, een douche en een toilet.

De Swarm

De Swarm is onze groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. De Swarm heeft een grote woonkamer met een open keuken, een veranda met prachtig uitzicht en een grote tuin. Er zijn 3 slaapkamers met stapelbedden, een douche en een toilet.

Bij Zeilschool Pean bieden we alle faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagde groepsaccommodatie. Onze accommodatie is ideaal voor groepen van 115 personen. Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie? Neem dan hier een kijkje op onze website.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke tijd in onze groepsaccommodatie voor 115 personen. Boek vandaag nog hier je verblijf bij Zeilschool Pean!

1. Hoeveel mensen kunnen er in totaal verblijven in een accommodatie voor 115 personen?
Antwoord: Er kunnen in totaal 115 personen verblijven in een accommodatie voor 115 personen.

2. Is er een maximum aantal personen dat in een accommodatie voor 115 personen kan verblijven?
Antwoord: Ja, er is een maximum aantal personen dat in een accommodatie voor 115 personen kan verblijven en dat is 115 personen.

3. Wat zijn de voorzieningen in een accommodatie voor 115 personen?
Antwoord: De voorzieningen in een accommodatie voor 115 personen kunnen variëren, maar meestal bestaan ze uit slaapkamers, badkamers, een keuken, een gemeenschappelijke ruimte en eventueel een buitenruimte.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident