“116-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Hotels, Bed & Breakfast, Vakantiehuizen”

12 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland: Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor jouw groep? Dan is Zeilschool Pean de ideale locatie. Onze accommodatie is gelegen in het prachtige natuurgebied de Alde Feanen, direct aan open vaarwater.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we een ruim aanbod aan verblijfsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 150 personen. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod aan zeilboten en sloepen die je kunt huren. Zo kun je met je groep heerlijk genieten van de natuur en het Friese water.

Zeillessen en catering

Naast verblijf en verhuur bieden we ook zeillessen aan. Wil je graag leren zeilen of wil je je vaardigheden verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor de catering van jouw groep kun je bij ons terecht. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor jouw groep.

3 Groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Wil je meer weten over onze groepsaccommodaties? Neem dan een kijkje op onze website.

Kom je met een groep naar Zeilschool Pean? Dan bieden we een onvergetelijke ervaring in het prachtige Friesland. Boek vandaag nog jouw verblijf bij ons en beleef de natuur en het water. Klik hier om direct te boeken.

1. Hoeveel accommodatie is er voor 116 personen?
Antwoord: Er is genoeg accommodatie voor 116 personen, afhankelijk van de omstandigheden.

2. Wat zijn de opties voor 116 personen accommodatie?
Antwoord: Er zijn verschillende opties voor accommodatie voor 116 personen, zoals hotels, appartementen, villa’s, resorts, campings, etc.

3. Waar kan ik accommodatie vinden voor 116 personen?
Antwoord: U kunt accommodatie vinden voor 116 personen op verschillende websites, zoals Booking.com, Expedia, Airbnb, etc.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident