“117-persoons Accommodatie: Boek Nu | Vind de Beste Optie”

29 juli 2022

Groepsaccommodatie Pean: de ideale accommodatie voor groepen tot maximaal 117 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor een groep van maximaal 117 personen? Dan is Zeilschool Pean de ideale plek voor jouw groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf voor groepen van 10 tot 35 personen in De Berch, 30 tot 150 personen in De Jister en 8 tot 16 personen in De Swarm. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de verhuur van zeilboten en sloepen.

Zeillessen en catering

Naast het verblijf en de verhuur van boten bieden we ook zeillessen aan voor groepen. Als je wilt kunnen we ook de catering voor jullie groep verzorgen.

Bezoek Zeilschool Pean

Kom je ook een kijkje nemen bij Zeilschool Pean? Bekijk op onze website wat we je te bieden hebben en boek direct jouw groepsaccommodatie. Wij verheugen ons op jullie bezoek!

1. Hoeveel accommodatie biedt 117 personen?
Het hangt af van de locatie, maar meestal is er voldoende accommodatie voor 117 personen.

2. Wat is de beste accommodatie voor 117 personen?
De beste accommodatie hangt af van de wensen van de groep. Er zijn verschillende opties, zoals hotels, appartementen, resorts, etc.

3. Wat zijn de kosten van accommodatie voor 117 personen?
De kosten voor accommodatie voor 117 personen hangen af van de locatie, het type accommodatie en de duur van het verblijf.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident