“118-persoonsaccommodatie: Boek nu je verblijf!”

21 juni 2022

Groepsaccommodatie in Friesland met verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Ben je op zoek naar een unieke groepsaccommodatie in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij bieden een prachtige locatie midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean heb je de keuze uit 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, waardoor je de mogelijkheid hebt om de omgeving vanuit het water te verkennen. Daarnaast bieden we ook zeillessen aan voor zowel beginners als gevorderden.

Catering

Voor de verzorging van je groep bieden we ook catering aan. We hebben een uitgebreid assortiment aan maaltijden, snacks en drankjes die we kunnen leveren. Zo kun je er zeker van zijn dat je groep goed verzorgd wordt.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Wil je meer weten over onze groepsaccommodatie? Neem dan contact met ons op of kom gerust langs voor een rondleiding. Bekijk ook onze website voor meer informatie over onze accommodatie en de mogelijkheden die wij bieden.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor een unieke groepsaccommodatie in Friesland met verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct een verblijf voor jouw groep van maximaal 118 personen via https://www.pean.nl/groeps-accommodaties/.

1. Hoeveel personen kunnen er maximaal verblijven in een accommodatie van 118 personen?
Antwoord: In een accommodatie van 118 personen kunnen maximaal 118 personen verblijven.

2. Wat is de minimale capaciteit van een accommodatie van 118 personen?
Antwoord: De minimale capaciteit van een accommodatie van 118 personen is 118 personen.

3. Wat is de grootste accommodatie voor 118 personen?
Antwoord: De grootste accommodatie voor 118 personen is een accommodatie van 118 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident