“12-persoons accommodatie: Boek nu je verblijf!”

11 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 12 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 12 personen in Friesland? Kies dan voor Zeilschool Pean. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is de ideale groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een keuken en diverse slaapkamers. Daarnaast bieden we ook een terras met uitzicht op het open vaarwater.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een keuken en diverse slaapkamers. Daarnaast bieden we ook een terras met uitzicht op het open vaarwater.

De Swarm

De Swarm is de ideale groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is voorzien van een grote woonkamer, een keuken en diverse slaapkamers. Daarnaast bieden we ook een terras met uitzicht op het open vaarwater.

Kortom, bij Zeilschool Pean hebben we voor iedere groep de perfecte accommodatie. Wil je meer weten over onze groepsaccommodaties? Kijk dan op onze website. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

1. Hoeveel personen kunnen er maximaal in een accommodatie verblijven?
Antwoord: In een accommodatie kunnen maximaal 12 personen verblijven.

2. Is het mogelijk om met meer dan 12 personen een accommodatie te boeken?
Antwoord: Nee, het is niet mogelijk om met meer dan 12 personen een accommodatie te boeken.

3. Wat is de maximale capaciteit van een accommodatie voor 12 personen?
Antwoord: De maximale capaciteit van een accommodatie voor 12 personen is 12 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident