“12-persoons Groepsaccommodatie – Boek Nu!”

20 september 2022

Groepsaccommodatie voor 12 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 12 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is onze kleinste groepsaccommodatie, geschikt voor 10-35 personen. Deze accommodatie is perfect voor kleinere groepen die op zoek zijn naar een intieme en rustige omgeving. De Berch is voorzien van alle gemakken, waaronder een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een terras met uitzicht over het meer en een sauna.

De Jister

De Jister is onze middelgrote groepsaccommodatie, geschikt voor 30 t/m 150 personen. Deze accommodatie is perfect voor grotere groepen die op zoek zijn naar een luxe ervaring. De Jister is voorzien van alle gemakken, waaronder een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een terras met uitzicht over het meer en een sauna.

De Swarm

De Swarm is onze grootste groepsaccommodatie, geschikt voor 8-16 personen. Deze accommodatie is perfect voor groepen die op zoek zijn naar een avontuurlijke ervaring. De Swarm is voorzien van alle gemakken, waaronder een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een terras met uitzicht over het meer en een sauna.

Bij Zeilschool Pean hebben we voor elke groep de perfecte groepsaccommodatie. Onze accommodaties zijn perfect voor kleine en grote groepen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 12 personen? Neem dan contact met ons op en bekijk onze verschillende accommodaties.

Klik hier om onze groepsaccommodaties te bekijken

1. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 12 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 12 personen is afhankelijk van het type accommodatie, de locatie en het seizoen.

2. Welke faciliteiten biedt een groepsaccommodatie voor 12 personen?
Antwoord: Een groepsaccommodatie voor 12 personen biedt meestal faciliteiten zoals een keuken, een woonkamer, een tuin, een terras, een barbecue en een parkeerplaats.

3. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 12 personen vinden?
Antwoord: Er zijn veel verschillende websites waar je een groepsaccommodatie voor 12 personen kunt vinden, zoals Airbnb, Booking.com en Vakantieparken.nl.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident