“121-persoons Accommodatie: Boek nu je Verblijf!”

19 september 2022

Groepsaccommodatie in Friesland: Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een accommodatie voor een groep van 8 tot 150 personen in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek voor jou! Midden in de natuur en direct aan open vaarwater, gelegen in het nationaal park de Alde Feanen, bieden wij verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering aan.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean biedt 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle comfort en luxe die je van een groepsaccommodatie verwacht.

Activiteiten in de omgeving

Naast het verblijf en de zeilactiviteiten zijn er in de omgeving van Zeilschool Pean ook diverse andere activiteiten te ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Friese merengebied, waar je kunt wandelen, fietsen, varen en zwemmen. Ook kun je een bezoek brengen aan het historische stadje Sneek of de vele andere leuke plaatsen in Friesland.

Catering

Voor de catering van jouw groep kun je bij Zeilschool Pean terecht. We bieden een ruim assortiment aan catering, van eenvoudige broodjes tot een uitgebreid dinerbuffet. We zorgen ervoor dat jouw groep voorzien wordt van een heerlijke maaltijd.

Kom langs en ervaar het zelf!

Kom langs en ervaar het zelf! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag bij het organiseren van een geslaagd verblijf in Friesland. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Kom langs en ervaar het zelf! Klik hier en boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean!

1. Hoeveel personen kunnen er in een 121 accommodatie verblijven?
Antwoord: Er kunnen maximaal 121 personen verblijven in een 121 accommodatie.

2. Wat zijn de minimale vereisten voor een 121 accommodatie?
Antwoord: Er zijn verschillende minimale vereisten voor een 121 accommodatie, zoals een geschikte locatie, voldoende ruimte, een goede infrastructuur en een goede beveiliging.

3. Wat is de beste manier om een 121 accommodatie te vinden?
Antwoord: De beste manier om een 121 accommodatie te vinden is door online te zoeken, lokale aanbieders te contacteren of contact op te nemen met een professionele accommodatiebemiddelaar.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident