“124-persoons Accommodatie: Boek Nu Voordelig Online!”

15 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 124 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 124 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij hebben een prachtige locatie in het nationaal park de Alde Feanen, direct aan open vaarwater. Hier kun je met je groep heerlijk genieten van de natuur en de rust.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor verblijf, zeilboten en sloepverhuur. Onze accommodatie is geschikt voor groepen van 8 tot maximaal 124 personen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en catering

Naast verblijf, zeilboten en sloepverhuur bieden we ook zeillessen aan. Wil je meer weten over onze zeillessen? Neem dan hier een kijkje. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ontdek de vele mogelijkheden die we bieden. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw verblijf.

1. Hoeveel accommodatie is er beschikbaar voor 124 personen?
Antwoord: Er is voldoende accommodatie beschikbaar voor 124 personen.

2. Waar kan ik accommodatie voor 124 personen vinden?
Antwoord: U kunt accommodatie voor 124 personen vinden bij verschillende hotels, appartementen, vakantieparken en andere verhuurders.

3. Is er speciale accommodatie beschikbaar voor 124 personen?
Antwoord: Ja, er zijn veel hotels, appartementen, vakantieparken en andere verhuurders die speciale accommodatie aanbieden voor 124 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident