“126-persoons Accommodatie: Boek Nu | Vind de Beste Optie”

19 juni 2022

Groepsaccommodatie voor maximaal 126 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor maximaal 126 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor het verblijf, maar ook voor zeilboten en sloepverhuur. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeillessen en catering

Naast het verblijf, de zeilboten en sloepverhuur bieden wij ook zeillessen aan. Daarnaast verzorgen wij graag alle catering voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de unieke combinatie van verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Wij bieden de perfecte groepsaccommodatie voor maximaal 126 personen midden in Friesland.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke tijd!

1. Hoeveel personen kunnen er maximaal in een accommodatie van 126 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 126 personen in een accommodatie van 126 personen.

2. Is er een minimale leeftijd om in een accommodatie van 126 personen te verblijven?
Antwoord: Dit is afhankelijk van de accommodatie. Sommige accommodaties hebben een minimale leeftijd voor gasten, dus het is belangrijk om de voorwaarden van de accommodatie te controleren voordat je boekt.

3. Zijn er speciale faciliteiten beschikbaar in een accommodatie van 126 personen?
Antwoord: Ja, er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar in een accommodatie van 126 personen, afhankelijk van de locatie. Dit kan variëren van een zwembad, fitnessruimte, restaurant, bar en vele andere faciliteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident