“129 Personen Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

17 juli 2022

Groepsaccommodatie in Friesland, voor groepen van 8 tot 150 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Verblijf voor groepen van 8 tot 150 personen

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen van 8 tot 150 personen. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). De Berch is een kleine accommodatie, ideaal voor kleine groepen. De Jister is een grote accommodatie, perfect voor grote groepen. En de Swarm is een middelgrote accommodatie, geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen.

Zeilboten en sloepverhuur

Naast verblijf bieden we ook zeilboten en sloepverhuur. We hebben een grote vloot aan zeilboten en sloepen, waarmee je de prachtige omgeving van Friesland kunt verkennen. We bieden ook verschillende zeillessen aan, waarmee je de basisprincipes van het zeilen kunt leren.

Catering

We verzorgen graag alle catering voor jullie groep. We hebben een uitgebreid assortiment aan cateringmogelijkheden, waaronder ontbijt, lunch, diner en high tea. Alle maaltijden worden bereid met verse, lokale ingrediënten.

Kom naar Zeilschool Pean voor jouw groepsaccommodatie in Friesland!

Kom naar Zeilschool Pean voor een unieke groepsaccommodatie in Friesland! We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw verblijf!

Q1: Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 129 personen?
A1: Er kunnen maximaal 129 personen in een accommodatie van 129 personen.

Q2: Is er een minimumaantal personen vereist om een accommodatie van 129 personen te boeken?
A2: Nee, er is geen minimumaantal personen vereist om een accommodatie van 129 personen te boeken.

Q3: Wat zijn de voorzieningen in een accommodatie van 129 personen?
A3: De voorzieningen in een accommodatie van 129 personen kunnen variëren, maar meestal zijn er kamers met bedden, een keuken, een badkamer, een gemeenschappelijke ruimte en andere faciliteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident