“13-persoons Accommodatie: Zoek de Perfecte Plek | Accommodatie”

28 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 13 personen bij Zeilschool Pean

Voor groepen van 13 personen biedt Zeilschool Pean de ideale accommodatie in Friesland. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

Onze accommodatie biedt een comfortabel verblijf voor 13 personen. Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeilboten en sloepverhuur

Tijdens uw verblijf kunnen jullie gebruik maken van onze zeilboten en sloepverhuur. We hebben een breed aanbod aan boten waarmee jullie de omgeving kunnen verkennen.

Zeillessen

Voor de beginnende zeiler hebben we professionele zeillessen. Onze ervaren instructeurs geven jullie de kennis en vaardigheden om veilig de zee op te gaan.

Catering

Voor een compleet verblijf verzorgen we ook de catering voor jullie groep. We hebben een breed assortiment aan gerechten en snacks, zodat jullie niets tekort komen.

Kom langs bij Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor 13 personen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Neem vandaag nog een kijkje op onze website en boek direct jullie verblijf!

1. Is 13 accommodatie personen mogelijk?
Ja, het is mogelijk om 13 accommodatie personen te hebben.

2. Waar kunnen we 13 accommodatie personen vinden?
U kunt 13 accommodatie personen vinden in verschillende soorten accommodaties, zoals hotels, appartementen, bed & breakfasts, villa’s en campings.

3. Wat zijn de kosten van 13 accommodatie personen?
De kosten voor 13 accommodatie personen kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en het seizoen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident