“13-persoons Groepsaccommodatie: Boek Nu!”

22 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 13 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 13 personen? Zeilschool Pean biedt de ideale accommodatie voor groepen in Friesland. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch, geschikt voor 10-35 personen

De Berch is een van de drie groepsaccommodaties die Zeilschool Pean biedt. De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. De accommodatie heeft een ruime woonkamer, een grote keuken, een speelkamer en twee slaapkamers. Er is ook een terras met een prachtig uitzicht op het open vaarwater.

De Jister, geschikt voor 30 t/m 150 personen

De Jister is de grootste groepsaccommodatie van Zeilschool Pean. Deze accommodatie is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Er zijn twee grote woonkamers, een keuken, een speelkamer en vier slaapkamers. Er is ook een terras met een prachtig uitzicht op het open vaarwater.

De Swarm, geschikt voor 8-16 personen

De Swarm is de kleinste groepsaccommodatie van Zeilschool Pean. Deze accommodatie is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. Er is een grote woonkamer, een keuken, een speelkamer en twee slaapkamers. Er is ook een terras met een prachtig uitzicht op het open vaarwater.

Bij Zeilschool Pean is er voor elke groep een geschikte groepsaccommodatie. Of je nu met een klein of groot gezelschap bent, wij bieden de perfecte accommodatie. Bovendien kun je bij ons terecht voor zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de prachtige omgeving en de vele mogelijkheden die wij bieden. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw verblijf.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 13 personen vinden?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 13 personen vinden op verschillende websites, zoals Booking.com of Airbnb.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 13 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 13 personen is afhankelijk van de locatie, het seizoen en de faciliteiten die worden aangeboden.

3. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie voor 13 personen?
Antwoord: De voordelen van een groepsaccommodatie voor 13 personen zijn onder meer dat het goedkoper is dan het boeken van individuele accommodaties, dat er meer ruimte is om te socialiseren en dat er meer privacy is dan bij een hotel.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident