“132-persoons Accommodatie | Overnachten voor Groepen”

10 september 2022

Groepsaccommodatie voor 10-150 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 10-150 personen? Zeilschool Pean biedt 3 verschillende groepsaccommodaties aan midden in Friesland. Onze accommodaties liggen midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

De Berch

De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. De Berch is voorzien van een grote woonkamer met open haard, een keuken en een terras. Er zijn 6 slaapkamers, waarvan er 5 met 2-persoonsbedden en 1 met 4-persoonsbedden zijn.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. De Jister is voorzien van een grote woonkamer met open haard, een keuken, een terras en een tuin. Er zijn 8 slaapkamers, waarvan er 7 met 2-persoonsbedden en 1 met 4-persoonsbedden zijn.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. De Swarm is voorzien van een grote woonkamer met open haard, een keuken, een terras en een tuin. Er zijn 4 slaapkamers, waarvan er 3 met 2-persoonsbedden en 1 met 4-persoonsbedden zijn.

Bij Zeilschool Pean bieden we naast de groepsaccommodaties ook verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering voor jullie groep.

Kom je bij ons verblijven? Dan kun je genieten van de rust en het prachtige landschap van Friesland. Of je nu komt om te zeilen, te varen, te wandelen of gewoon om te ontspannen, bij Zeilschool Pean ben je aan het juiste adres.

Kom je ook genieten van onze groepsaccommodaties? Klik hier voor meer informatie.

1. Hoeveel personen passen er in een accommodatie voor 132 personen?
Antwoord: Er passen precies 132 personen in een accommodatie voor 132 personen.

2. Wat voor soort accommodatie is geschikt voor 132 personen?
Antwoord: Er zijn verschillende soorten accommodaties die geschikt zijn voor 132 personen, zoals hotels, resorts, conferentiecentra, campings, vakantieparken en meer.

3. Wat zijn de kosten voor een accommodatie voor 132 personen?
Antwoord: De kosten voor een accommodatie voor 132 personen verschillen per locatie en per type accommodatie. Het is daarom aan te raden om contact op te nemen met de accommodatie voor meer informatie over de kosten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident