133-Persoons Accommodatie: Vind Uw Perfecte Plek | NL

23 oktober 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 133 personen

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 133 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean biedt 3 verschillende groepsaccommodaties aan; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Elke accommodatie is geschikt voor een ander aantal personen. Daarnaast bieden wij ook tal van activiteiten aan, zoals zeilen, kanoën, vissen en meer.

Verblijf en catering

U kunt bij ons terecht voor verblijf en catering. Wij bieden verschillende arrangementen aan, zoals een verblijf met zeillessen, een verblijf met kanoën of een verblijf met vissen. Daarnaast kunnen wij ook voor de catering zorgen. Wij bieden verschillende maaltijden aan, zoals een lunch, een diner of een barbecue.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar onze groepsaccommodatie in Friesland. Wij bieden de perfecte locatie voor uw groep. Bekijk hier al onze groepsaccommodaties en maak een keuze.

CTA

Kom langs bij Zeilschool Pean voor de perfecte groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 133 personen! Bekijk hier al onze accommodaties en maak een keuze.

1. Hoeveel accommodatiepersonen kunnen er maximaal in 133 accommodatiepersonen?

Antwoord: Er kunnen maximaal 133 accommodatiepersonen in 133 accommodatiepersonen.

2. Waarom is het aantal accommodatiepersonen beperkt tot 133?

Antwoord: Het aantal accommodatiepersonen is beperkt tot 133 om ervoor te zorgen dat iedereen comfortabel en veilig kan verblijven.

3. Wat zijn de voordelen van accommodatie voor 133 personen?

Antwoord: De voordelen van accommodatie voor 133 personen zijn dat het een kosteneffectieve manier is om een groep te verblijven, er is meer ruimte om te bewegen en er zijn meer faciliteiten beschikbaar, zoals een gemeenschappelijke ruimte, een keuken of een fitnessruimte.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident