“137-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek om Te Verblijven”

16 maart 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 137 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 137 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Zeilschool Pean biedt 3 verschillende groepsaccommodaties aan, ieder met zijn eigen unieke kenmerken. De Berch is geschikt voor 10-35 personen, de Jister voor 30 t/m 150 personen en de Swarm voor 8-16 personen. Onze accommodaties zijn geschikt voor tal van gelegenheden, zoals bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en nog veel meer.

Catering en activiteiten

We verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Van een luxe lunch tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk. Daarnaast kunnen we ook activiteiten organiseren, zoals een boottocht, een fietstocht of een kano- of kajaktocht. Ook kunnen we voor jullie een zeilles verzorgen.

Kom langs en beleef het zelf

Kom langs en beleef het zelf. Neem contact met ons op voor een rondleiding of kijk op onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 137 personen! Klik hier voor meer informatie.

1. Hoeveel personen passen er in 137 accommodatie?
Antwoord: Er passen 137 personen in 137 accommodatie.

2. Is 137 accommodatie geschikt voor grote groepen?
Antwoord: Ja, 137 accommodatie is geschikt voor grote groepen.

3. Is er voldoende ruimte in 137 accommodatie?
Antwoord: Ja, er is voldoende ruimte in 137 accommodatie.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident