14-persoons accommodatie: Boek een ruimte voor uw groep!

4 april 2022

Groepsaccommodatie voor 14 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 14 personen in Friesland? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden een unieke locatie voor een onvergetelijke ervaring.

Verblijf

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Je kunt er genieten van de rust, de ruimte en de prachtige omgeving.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het huren van een zeilboot of sloep. We hebben een uitgebreid aanbod aan boten die geschikt zijn voor groepen tot 14 personen. Je kunt de boten huren voor een dagtocht, een weekend of langer.

Zeillessen

Wil je graag leren zeilen? Dan kun je bij Zeilschool Pean ook terecht voor zeillessen. We bieden diverse cursussen aan voor zowel beginners als gevorderden. We geven je graag de juiste tips en adviezen om zo veilig mogelijk te varen.

Catering

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor de catering. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor jullie groep. We bieden een uitgebreid assortiment aan gerechten, waaronder vega, vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij.

Kom naar Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in onze groepsaccommodatie voor 14 personen. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

1. Wat is de maximale grootte van een accommodatie voor 14 personen?
Antwoord: De maximale grootte van een accommodatie voor 14 personen is afhankelijk van de locatie, maar meestal is het een grote villa of een luxe hotelkamer.

2. Zijn er speciale faciliteiten beschikbaar voor een accommodatie voor 14 personen?
Antwoord: Ja, er zijn speciale faciliteiten beschikbaar voor een accommodatie voor 14 personen, zoals een zwembad, een fitnessruimte, een sauna en een spa.

3. Wat is de gemiddelde prijs voor een accommodatie voor 14 personen?
Antwoord: De gemiddelde prijs voor een accommodatie voor 14 personen is afhankelijk van de locatie, maar meestal ligt deze tussen de €100 en €200 per nacht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident