“141-persoons Accommodatie: Boek Nu | Vind Jouw Perfecte Plek”

5 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 8-150 personen

Ben je op zoek naar een ideale groepsaccommodatie in Friesland voor 8-150 personen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie voor jouw groep. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze accommodatie biedt een scala aan mogelijkheden voor jouw groep. Zo bieden we verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Onze accommodatie is ideaal voor bedrijfsuitjes, familieweekenden, vriendengroepen of andere groepen.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke ervaring in Friesland. We bieden een unieke locatie, een prachtige omgeving en een ontspannen sfeer. We zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring beleeft.

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze groepsaccommodatie in Friesland? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je alle informatie over onze accommodatie en de verschillende mogelijkheden.

Boek nu jouw groepsaccommodatie

Ben je enthousiast geworden over onze groepsaccommodatie in Friesland? Boek dan nu jouw accommodatie via onze website. Wij verheugen ons op jullie komst!

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie van 141 personen?
Antwoord: Er kunnen maximaal 141 personen in een accommodatie van 141 personen.

2. Is er een minimale leeftijd voor het verblijven in een accommodatie van 141 personen?
Antwoord: Dat is afhankelijk van de accommodatie. Er kunnen verschillende leeftijdsrestricties gelden.

3. Wat is de gemiddelde prijs voor een accommodatie van 141 personen?
Antwoord: De gemiddelde prijs voor een accommodatie van 141 personen is afhankelijk van de locatie, het seizoen en de faciliteiten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident