“142 Accommodaties voor Groepen | Accommodatie Personen”

18 maart 2022

Groepsaccommodatie Pean: Verblijf, Zeilboten en Sloepverhuur

Pean is de perfecte plek voor een onvergetelijk verblijf met een groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verschillende accommodaties voor groepen van 8 tot 150 personen.

Verblijf

Onze 3 groepsaccommodaties bieden een comfortabel verblijf voor groepen van 8 tot 150 personen. De Berch is geschikt voor 10-35 personen, De Jister voor 30-150 personen en De Swarm voor 8-16 personen.

Zeilboten en Sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende zeilboten en sloepen aan voor verhuur. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan zeilboten en sloepen, waaronder de Laser, de Optimist en de RS Feva. Onze ervaren instructeurs geven graag een zeilles om uw groep klaar te stomen voor een avontuurlijke zeiltocht.

Catering

Bij onze groepsaccommodatie kunt u ook gebruik maken van onze catering service. We verzorgen graag een heerlijke maaltijd voor uw groep. We hebben een uitgebreid menu met verschillende opties, waaronder vegetarische gerechten.

Kom genieten van een onvergetelijk verblijf bij Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijk verblijf met uw groep. Onze groepsaccommodatie biedt verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en catering. Bekijk ons aanbod en boek vandaag nog uw verblijf! Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodaties.

Boek vandaag nog uw verblijf bij Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijk verblijf met uw groep. Klik hier om direct te boeken.

1. Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 142 personen?

Antwoord: Er kunnen maximaal 142 personen in een accommodatie met 142 personen.

2. Is er een minimale leeftijd om in een accommodatie met 142 personen te verblijven?

Antwoord: Dit is afhankelijk van de accommodatie en de regels die daar gelden. Neem contact op met de eigenaar of beheerder van de accommodatie om hier meer informatie over te krijgen.

3. Is er een maximum aantal personen dat in een accommodatie met 142 personen kan verblijven?

Antwoord: Ja, er is een maximum aantal personen dat in een accommodatie met 142 personen kan verblijven. Dit is 142 personen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident