“15 Persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Vakantiehuizen”

6 februari 2022

Groepsaccommodatie voor 15 personen bij Zeilschool Pean

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor 15 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur in het nationaal park de Alde Feanen, direct aan open vaarwater. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch: accommodatie voor 10-35 personen

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10-35 personen. De Berch is een multifunctioneel gebouw met een grote zaal, een kleine zaal, een keuken, een bar en een terras met uitzicht op het water. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners en feesten.

De Jister: accommodatie voor 30-150 personen

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30-150 personen. De Jister is een moderne accommodatie met een grote zaal, een kleine zaal, een keuken, een bar en een terras met uitzicht op het water. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners en feesten.

De Swarm: accommodatie voor 8-16 personen

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8-16 personen. De Swarm is een kleine accommodatie met een grote zaal, een keuken, een bar en een terras met uitzicht op het water. De zaal is geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners en feesten.

Bij Zeilschool Pean hebben we voor iedere groep de juiste groepsaccommodatie. Of u nu met een klein of groot gezelschap bent, bij ons bent u aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze accommodaties en maak uw keuze.

Kom naar Zeilschool Pean voor uw groepsaccommodatie

Kom naar Zeilschool Pean voor uw groepsaccommodatie. Onze accommodaties zijn perfect geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners en feesten. Bovendien liggen de accommodaties midden in de natuur in het nationaal park de Alde Feanen, direct aan open vaarwater. Bekijk hier on

1. Is er accommodatie voor 15 personen?
Ja, er is accommodatie voor 15 personen.

2. Waar kan ik accommodatie voor 15 personen vinden?
U kunt accommodatie voor 15 personen vinden bij verschillende hotels, resorts en vakantiehuizen.

3. Wat is de prijs van accommodatie voor 15 personen?
De prijs van accommodatie voor 15 personen is afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten die worden aangeboden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident