“15-persoons Groepsaccommodatie: Boek Nu!”

10 juli 2022

Groepsaccommodatie voor 15 personen bij Zeilschool Pean

Voor een onvergetelijke groepsaccommodatie voor 15 personen ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur van Friesland, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf

Onze groepsaccommodatie biedt verblijf voor 15 personen. We hebben 3 verschillende accommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We bieden verschillende opties aan, waaronder het huren van een zeilboot of sloep voor een dag of langere tijd.

Zeillessen

Heb je nog nooit gezeild? Geen probleem! Bij Zeilschool Pean bieden we zeillessen aan voor zowel beginners als gevorderden. We hebben ervaren instructeurs die je alles leren over het zeilen.

Catering

Naast verblijf, zeilboten en sloepverhuur verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep. We hebben een uitgebreid assortiment aan cateringmogelijkheden, waaronder lunch, diner en hapjes.

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie voor 15 personen. Bekijk hier ons aanbod en boek vandaag nog jouw verblijf!

1. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 15 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 15 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het seizoen en de duur van het verblijf.

2. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 15 personen boeken?
Antwoord: Er zijn verschillende websites waar u een groepsaccommodatie voor 15 personen kunt boeken, zoals Booking.com, Airbnb en Vakantieparken.nl.

3. Wat zijn de faciliteiten van een groepsaccommodatie voor 15 personen?
Antwoord: De faciliteiten van een groepsaccommodatie voor 15 personen kunnen variëren, maar meestal zijn er slaapkamers, badkamers, een keuken, een woonkamer, een tuin en mogelijk een zwembad.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident