“151-persoons Accommodatie: Boek Nu | Vind de Beste Deals”

19 februari 2022

151 Accommodatie Personen bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean is de ideale groepsaccommodatie voor groepen tot 151 personen in Friesland. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Hier kunt u genieten van de rust en de natuur.

Verblijf, Zeilboten en Sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden wij verblijf, zeilboten en sloepverhuur. U kunt hier heerlijk genieten van de rust en de natuur. Onze ervaren instructeurs geven u graag de juiste zeillessen. Ook kunnen wij de catering voor uw groep verzorgen.

3 Groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben wij 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Deze accommodaties zijn perfect voor groepen tot 151 personen.

Boek Nu Uw Groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor uw groep tot 151 personen? Boek dan nu bij Zeilschool Pean! Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Bekijk hier onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pean en geniet van de rust en de natuur. Boek nu uw groepsaccommodatie!

1. Is er voldoende accommodatie voor 151 personen?
Ja, er is voldoende accommodatie voor 151 personen.

2. Welke accommodatie is geschikt voor 151 personen?
Er zijn verschillende soorten accommodatie die geschikt zijn voor 151 personen, zoals hotels, motels, appartementen, vakantiewoningen en campings.

3. Wat zijn de kosten voor 151 personen accommodatie?
De kosten voor 151 personen accommodatie zijn afhankelijk van het type accommodatie en de locatie. De kosten kunnen variëren van enkele euro’s per persoon per nacht tot honderden euro’s per persoon per nacht.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident