“152 Personen Accommodatie – Vind de Perfecte Plek Voor Jouw Groep”

12 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 152 personen

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor 152 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De groepsaccommodatie De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. De Berch is een voormalige boerderij die is omgebouwd tot een comfortabele en luxe accommodatie. Er is een grote woonkamer, een eetkamer, een keuken en 10 slaapkamers.

De Jister

De Jister is de grootste groepsaccommodatie van Zeilschool Pean. De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. De Jister is een voormalige boerderij die is omgebouwd tot een comfortabele en luxe accommodatie. Er is een grote woonkamer, een eetkamer, een keuken en 20 slaapkamers.

De Swarm

De Swarm is de kleinste groepsaccommodatie van Zeilschool Pean. De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. De Swarm is een voormalige boerderij die is omgebouwd tot een comfortabele en luxe accommodatie. Er is een grote woonkamer, een eetkamer, een keuken en 4 slaapkamers.

Bij Zeilschool Pean bieden we een unieke locatie, een prachtig uitzicht en een onvergetelijke ervaring. We bieden alles wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf. Wil je meer weten over onze groepsaccommodaties? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek onze mogelijkheden.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijk verblijf in Friesland! Bekijk hier onze groepsaccommodaties.

Q1: Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 152 personen?
A1: Er kunnen maximaal 152 personen in een accommodatie met 152 personen.

Q2: Is er een minimumaantal personen dat verplicht is om te verblijven in een accommodatie met 152 personen?
A2: Nee, er is geen minimumaantal personen dat verplicht is om te verblijven in een accommodatie met 152 personen.

Q3: Wat zijn de faciliteiten van een accommodatie met 152 personen?
A3: De faciliteiten van een accommodatie met 152 personen kunnen variëren, maar meestal zijn er een restaurant, een bar, een zwembad, een fitnessruimte en een spa.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident