“154 Personen Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

23 april 2022

Groepsaccommodatie voor 154 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 154 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden; verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties. De Berch is geschikt voor 10 tot 35 personen, de Jister voor 30 tot 150 personen en de Swarm voor 8 tot 16 personen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we meer dan alleen een groepsaccommodatie. We bieden ook verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Ook kun je bij ons terecht voor zeillessen. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en bekijk onze groepsaccommodatie voor 154 personen. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Bekijk hier alvast onze groepsaccommodaties.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke tijd in onze groepsaccommodatie voor 154 personen. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. Kom langs en bekijk onze groepsaccommodaties vandaag nog!

1. Hoeveel accommodatie is er voor 154 personen?
Het is afhankelijk van de accommodatie, maar er zijn meestal meerdere kamers of suites beschikbaar voor zo veel personen.

2. Is er een accommodatie voor 154 personen?
Ja, er zijn verschillende accommodaties die geschikt zijn voor zo veel personen.

3. Waar kunnen we een accommodatie voor 154 personen vinden?
U kunt zoeken naar accommodaties die geschikt zijn voor zo veel personen op verschillende websites, zoals Booking.com of Airbnb.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident