“155-persoons Accommodatie: Vind de Beste Optie voor Jou!”

14 september 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 155 personen

Heb je een groep van maximaal 155 personen en wil je een accommodatie in Friesland huren? Bij Zeilschool Pean bieden wij verschillende groepsaccommodaties aan, die perfect geschikt zijn voor groepen van 8 tot en met 155 personen. Onze accommodaties liggen midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Al onze accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort, waardoor je met je groep een heerlijk verblijf hebt.

Verblijf, zeilboten & catering

Naast het verblijf bieden we ook zeilboten en sloepverhuur aan, waardoor je met je groep heerlijk kan genieten van het Friese meer. Ook verzorgen we graag de catering voor jouw groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en boek de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 155 personen. Wij hebben verschillende accommodaties, waar je met je groep heerlijk kan verblijven. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek vandaag nog!

Q1: Hoeveel personen kunnen er in een accommodatie met 155 personen?
A1: Er kunnen maximaal 155 personen in een accommodatie met 155 personen.

Q2: Is er een minimumaantal personen dat in een accommodatie met 155 personen moet verblijven?
A2: Nee, er is geen minimumaantal personen dat in een accommodatie met 155 personen moet verblijven.

Q3: Is er een maximumaantal personen dat in een accommodatie met 155 personen mag verblijven?
A3: Ja, er is een maximumaantal personen dat in een accommodatie met 155 personen mag verblijven. Het maximumaantal personen is 155.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident