“161-persoons Accommodatie: Vind je ideale Verblijf | Hotels, B&B’s, Appartementen”

5 september 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 161 personen

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 161 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! In het nationaal park de Alde Feanen ligt onze groepsaccommodatie direct aan open vaarwater. Hier kunt u met uw groep heerlijk genieten van de natuur.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden wij een verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Wij hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden wij ook zeillessen aan, zodat uw groep optimaal kan genieten van de omgeving.

Catering voor uw groep

Om het verblijf compleet te maken, kunnen wij ook de catering voor uw groep verzorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de maaltijden en kunt u genieten van een ontspannen verblijf.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 161 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website hier. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijke groepsaccommodatie in Friesland!

Boek nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor de ideale groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 161 personen. Boek nu uw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in het midden van de natuur. Klik hier om uw accommodatie te boeken.

1. Hoeveel personen passen er in accommodatie 161?
Er passen maximaal 161 personen in accommodatie 161.

2. Is accommodatie 161 geschikt voor grote groepen?
Ja, accommodatie 161 is geschikt voor grote groepen tot maximaal 161 personen.

3. Is er een minimumaantal personen vereist om accommodatie 161 te boeken?
Nee, er is geen minimumaantal personen vereist om accommodatie 161 te boeken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident