“162-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

10 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 162 personen

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor 162 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, verhuur en catering

We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep. Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen).

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de rust, ruimte en schoonheid van Friesland. Wij bieden een unieke ervaring, waar u en uw groep van kunnen genieten. Bekijk hieronder onze website voor meer informatie over de verschillende accommodaties en de mogelijkheden die wij bieden.

Bezoek onze website voor meer informatie

Bezoek onze website www.pean.nl/groeps-accommodaties/ voor meer informatie over de verschillende accommodaties en de mogelijkheden die wij bieden. Wij staan klaar om uw groep te verwelkomen!

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar de rust, ruimte en schoonheid van Friesland. Wij bieden een unieke ervaring, waar u en uw groep van kunnen genieten. Bezoek hier onze website voor meer informatie over de verschillende accommodaties en de mogelijkheden die wij bieden.

Kom naar Zeilschool Pean voor een unieke ervaring met uw groep. Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor uw groep. Bekijk hier onze website voor meer informatie over de verschillende accommodaties en de mogelijkheden die wij bieden.

CT

1. Hoeveel personen kunnen er in totaal in een accommodatie met 162 personen?
Antwoord: In een accommodatie met 162 personen kunnen er in totaal 162 personen verblijven.

2. Is een accommodatie met 162 personen geschikt voor grote groepen?
Antwoord: Ja, een accommodatie met 162 personen is geschikt voor grote groepen.

3. Is een accommodatie met 162 personen geschikt voor kleinere groepen?
Antwoord: Ja, een accommodatie met 162 personen is ook geschikt voor kleinere groepen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident