“164-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

29 augustus 2022

Groepsaccommodatie in Friesland met verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland? Zeilschool Pean is de ideale plek voor jouw groep. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

Verblijf voor groepen van 8 t/m 164 personen

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Zo kunnen we groepen van 8 t/m 164 personen voorzien van een geschikte accommodatie. De Berch is onze kleinste accommodatie, maar biedt wel alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf. De Jister is onze middelgrote accommodatie en de Swarm is onze grootste accommodatie.

Complete verzorging van verblijf, catering en zeillessen

Naast het verblijf bieden we ook zeilboten en sloepverhuur. Zo kunnen jullie heerlijk varen op het open vaarwater, of een dagje vissen. Ook kunnen jullie bij ons terecht voor zeillessen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jullie de kneepjes van het varen te leren. Daarnaast verzorgen we ook de catering voor jullie groep.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een onvergetelijke groepsaccommodatie in Friesland. We staan klaar om jullie te voorzien van een complete verzorging, van verblijf, catering en zeillessen. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jullie verblijf.

Kom naar Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke tijd in Friesland! Boek nu jullie groepsaccommodatie.

Q1: Hoeveel personen kunnen er maximaal in een accommodatie van 164 personen?
A1: Er kunnen maximaal 164 personen in een accommodatie van 164 personen.

Q2: Is er een minimale leeftijd voor accommodatie van 164 personen?
A2: Dit is afhankelijk van de accommodatie. Sommige accommodaties hebben een minimale leeftijd, terwijl andere geen minimale leeftijd hebben.

Q3: Wat zijn de kosten van een accommodatie van 164 personen?
A3: De kosten van een accommodatie van 164 personen verschillen per accommodatie. Neem contact op met de accommodatie voor meer informatie over de kosten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident