“165-persoons Accommodatie: Vind De Perfecte Overnachting | Hotels.nl”

15 september 2022

Groepsaccommodatie voor 165 personen bij Zeilschool Pean

Heeft u een groep van meer dan 165 personen en bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Wij bieden een unieke ervaring in het midden van Friesland, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze groepsaccommodatie biedt verschillende faciliteiten, waaronder verblijf, zeilboten en sloepverhuur. U kunt bij ons terecht voor een verblijf van 1, 2 of 3 nachten, maar ook voor langere periodes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een dagje zeilen met een zeilboot of sloep.

Zeillessen en catering

Naast verblijf en verhuur bieden wij ook zeillessen. Onze ervaren instructeurs geven u graag les in het zeilen en het gebruik van de boten. Daarnaast kunnen wij ook voor de catering zorgen voor uw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Bij Zeilschool Pean hebben we 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Zo kunnen we groepen van maximaal 165 personen ontvangen.

Voor een unieke ervaring in Friesland bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct uw verblijf!

1. Wat is de capaciteit van accommodatie voor 165 personen?
Antwoord: De capaciteit van accommodatie voor 165 personen is 165 personen.

2. Wat is de beste optie voor accommodatie voor 165 personen?
Antwoord: De beste optie voor accommodatie voor 165 personen is afhankelijk van de specifieke behoeften en wensen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals hotels, appartementen, vakantiehuizen, etc.

3. Wat zijn de kosten van accommodatie voor 165 personen?
Antwoord: De kosten van accommodatie voor 165 personen zijn afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en andere factoren. Neem contact op met een lokale aanbieder voor meer informatie over de kosten.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident