“166 Persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek voor Uw Groep”

2 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 166 personen

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor maximaal 166 personen? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we diverse faciliteiten voor een geslaagd verblijf. Naast verblijf bieden we ook zeilboten en sloepverhuur aan. Zo kunnen u en uw groep genieten van een heerlijke dag op het water.

Zeillessen en catering

Naast verblijf, zeilboten en sloepverhuur bieden we ook zeillessen aan. Daarnaast kunnen we ook de catering voor uw groep verzorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzorging van uw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Deze accommodaties zijn perfect voor groepen tot maximaal 166 personen.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar zelf wat wij u te bieden hebben. Onze groepsaccommodatie is de ideale plek voor een geslaagd verblijf in Friesland. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en maak direct een reservering.

1. Hoeveel accommodatie is er voor 166 personen?
Antwoord: Er is genoeg accommodatie voor 166 personen, afhankelijk van de locatie en het type accommodatie.

2. Wat is de beste accommodatie voor 166 personen?
Antwoord: De beste accommodatie voor 166 personen hangt af van de behoeften van de groep, zoals budget, locatie, faciliteiten en voorzieningen.

3. Waar kunnen we accommodatie vinden voor 166 personen?
Antwoord: Er zijn verschillende websites waar je accommodatie kunt vinden voor 166 personen, zoals hotels, resorts, vakantiehuizen en campings.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident