“17-persoons Groepsaccommodatie: Boek je Verblijf!”

26 april 2022

Groepsaccommodatie voor 17 personen in Friesland

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 17 personen in Friesland? Kijk dan eens bij Zeilschool Pean. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch, de ideale accommodatie voor 17 personen

De Berch is de ideale groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 35 personen. De Berch is voorzien van alle gemakken die je van een moderne groepsaccommodatie mag verwachten. Er is een ruime woonkamer met een open keuken, een grote eettafel en een gezellige zithoek. Er zijn voldoende slaapkamers en badkamers voor iedereen.

Verzorgde catering

Bij Zeilschool Pean verzorgen we graag de catering voor jullie groep. We hebben een uitgebreid assortiment aan gerechten, waaronder verschillende soorten broodjes, salades, snacks en desserts. Ook kunnen we een barbecue of picknick verzorgen. Onze catering is verzorgd en smaakvol.

Zeilen en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor zeil- en sloepverhuur. We hebben verschillende soorten boten, waaronder zeilboten, sloepen en kano’s. Ook kun je bij ons terecht voor zeillessen. Zo kun je met je groep leren zeilen of een sloep besturen.

Boek nu jouw groepsaccommodatie

Wil je met je groep van 17 personen een verblijf boeken bij Zeilschool Pean? Kijk dan eens naar onze groepsaccommodaties. We hebben 3 verschillende groepsaccommodaties, waaronder De Berch, die geschikt is voor groepen tot 35 personen. Boek nu jouw groepsaccommodatie en geniet van een onvergetelijke vakantie in Friesland!

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 17 personen huren?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 17 personen huren bij diverse aanbieders. U kunt bijvoorbeeld zoeken op websites zoals Airbnb, Booking.com of Vakantieparken.nl.

2. Wat kost een groepsaccommodatie voor 17 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 17 personen verschilt per aanbieder. De prijs is afhankelijk van de locatie, het seizoen, de faciliteiten en het aantal personen.

3. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie voor 17 personen?
Antwoord: De voordelen van een groepsaccommodatie voor 17 personen zijn onder andere dat het goedkoper is dan het boeken van verschillende kamers in een hotel, dat er meer privacy is en dat er meer ruimte is om samen te zijn.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident