“18-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Vakantiehuizen”

17 juni 2022

Groepsaccommodatie voor 18 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 18 personen in Friesland? Bij Zeilschool Pean hebben we verschillende accommodaties die geschikt zijn voor groepen tot 150 personen. Onze groepsaccommodaties liggen midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf in onze groepsaccommodaties

Onze groepsaccommodaties zijn perfect voor een verblijf met een groep. We hebben 3 verschillende accommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en bieden een comfortabele en gezellige omgeving voor een ontspannen verblijf.

Zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je ook terecht voor het huren van zeilboten en sloepen. We hebben een uitgebreid aanbod aan boten en sloepen waar je mee kunt varen in de prachtige omgeving van Friesland. Onze ervaren instructeurs geven je graag de nodige tips en trucs om je zeilervaring nog leuker te maken.

Zeillessen en catering

Naast het verblijf en het verhuur van zeilboten en sloepen, bieden we ook zeillessen aan. Onze ervaren instructeurs geven je graag de nodige tips en trucs om je zeilervaring nog leuker te maken. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep.

Wil je meer weten over onze groepsaccommodaties voor 18 personen of over de andere diensten die we aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op via deze link.

Kom jij binnenkort ook genieten van een verblijf bij Zeilschool Pean? Boek dan nu hier je groepsaccommodatie voor 18 personen!

1. Waar kunnen 18 personen verblijven?
Antwoord: Er zijn verschillende accommodaties waar 18 personen kunnen verblijven, zoals een hotel, een appartementencomplex, een vakantiehuis of een camping.

2. Wat zijn de opties voor 18 personen accommodatie?
Antwoord: Er zijn verschillende opties voor accommodatie voor 18 personen, zoals een hotel, een appartementencomplex, een vakantiehuis of een camping.

3. Wat is de beste optie voor 18 personen accommodatie?
Antwoord: De beste optie voor 18 personen accommodatie is afhankelijk van de voorkeuren van de reizigers. Er zijn verschillende opties, zoals een hotel, een appartementencomplex, een vakantiehuis of een camping.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident