“19-persoons Groepsaccommodatie: Boek Nu!”

21 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 19 Personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 19 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is geschikt voor groepen van 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is uitgerust met een grote woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een terras. De Berch biedt de perfecte locatie voor een ontspannen verblijf.

De Jister

De Jister is geschikt voor groepen van 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is uitgerust met een grote woonkamer, keuken, 10 slaapkamers, 4 badkamers en een terras. De Jister biedt de perfecte locatie voor een onvergetelijke groepsuitje.

De Swarm

De Swarm is geschikt voor groepen van 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is uitgerust met een grote woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een terras. De Swarm biedt de perfecte locatie voor een ontspannen verblijf met vrienden of familie.

Bij Zeilschool Pean hebben we een groepsaccommodatie voor iedereen. Of je nu met een klein gezelschap of een grote groep bent, wij bieden een geschikte accommodatie voor jouw groep. Kom langs en ervaar het zelf!

Kom langs bij Zeilschool Pean en geniet van een onvergetelijke ervaring in een van onze groepsaccommodaties. Bekijk hier ons aanbod en boek direct je verblijf.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 19 personen huren?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 19 personen huren bij verschillende aanbieders, zoals bijvoorbeeld op campings, vakantieparken, hotels en bed & breakfasts.

2. Wat kost een groepsaccommodatie voor 19 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 19 personen verschilt per aanbieder en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de faciliteiten en het seizoen.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 19 personen?
Antwoord: De voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 19 personen verschillen per aanbieder. U kunt deze informatie vinden op de website van de aanbieder. Meestal gelden er minimale verblijfsduur, leeftijdsgrenzen, betalingsvoorwaarden en huisregels.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident