“19-persoonsaccommodatie: Vind de Perfecte Plek | NL”

22 augustus 2022

Groepsaccommodatie voor 19 personen in Friesland bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 19 personen in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch, onze groepsaccommodatie voor 10-35 personen

De Berch is onze groepsaccommodatie voor 10-35 personen. De Berch is een comfortabel en compleet ingericht vakantiehuis met een prachtig uitzicht over het open vaarwater. In de accommodatie zijn een aantal slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken. Daarnaast beschikt u over een eigen terras en een tuin.

De Jister, onze groepsaccommodatie voor 30 t/m 150 personen

De Jister is onze groepsaccommodatie voor 30 t/m 150 personen. De Jister is een modern en comfortabel vakantiehuis met een prachtig uitzicht over het open vaarwater. In de accommodatie zijn een aantal slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken. Daarnaast beschikt u over een eigen terras en een tuin.

De Swarm, onze groepsaccommodatie voor 8-16 personen

De Swarm is onze groepsaccommodatie voor 8-16 personen. De Swarm is een gezellig en comfortabel vakantiehuis met een prachtig uitzicht over het open vaarwater. In de accommodatie zijn een aantal slaapkamers en een grote woonkamer met open keuken. Daarnaast beschikt u over een eigen terras en een tuin.

Bij Zeilschool Pean hebben we voor iedere groep een geschikte groepsaccommodatie. Of u nu met een kleine of grote groep bent, wij hebben de perfecte accommodatie voor u. Bekijk ons aanbod en boek direct de geschikte accommodatie voor uw groep.

Bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor 19 personen in Friesland? Kijk dan vandaag nog op

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident