“20-persoons accommodatie: Vind je perfecte verblijf!”

7 april 2022

Groepsaccommodatie voor 20 personen bij Zeilschool Pean

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor 20 personen in Friesland? Dan bent u bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur, direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is een groepsaccommodatie voor 10 tot 35 personen. Deze accommodatie is perfect voor groepen die op zoek zijn naar een intieme en rustige omgeving. De Berch heeft een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende natuur.

De Jister

De Jister is een groepsaccommodatie voor 30 tot 150 personen. Deze accommodatie is perfect voor groepen die op zoek zijn naar een ruime en gezellige omgeving. De Jister biedt een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende natuur.

De Swarm

De Swarm is een groepsaccommodatie voor 8 tot 16 personen. Deze accommodatie is perfect voor groepen die op zoek zijn naar een intieme en gezellige omgeving. De Swarm heeft een prachtig uitzicht op het meer en de omliggende natuur.

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende groepsaccommodaties aan die geschikt zijn voor groepen van 20 personen. Of u nu op zoek bent naar een intieme of ruime omgeving, wij hebben de perfecte accommodatie voor uw groep. Bekijk ons aanbod en boek nu uw verblijf bij Zeilschool Pean. Klik hier voor meer informatie!

1. Hoeveel accommodatie is er voor 20 personen?
Er is voldoende accommodatie voor 20 personen, afhankelijk van de locatie en het type accommodatie.

2. Wat zijn de kosten voor accommodatie voor 20 personen?
De kosten voor accommodatie voor 20 personen kunnen verschillen, afhankelijk van de locatie, het type accommodatie en de duur van het verblijf.

3. Welke accommodatie is geschikt voor 20 personen?
Er zijn verschillende soorten accommodatie die geschikt zijn voor 20 personen, zoals hotels, appartementen, villa’s, vakantiehuizen, hostels, etc.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident