“20-persoons Groepsaccommodatie | Slaapcomfort & Genieten”

11 mei 2022

Groepsaccommodatie voor 20 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 20 personen in Friesland? Dan is Zeilschool Pean de perfecte locatie voor jouw groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean bieden we verschillende groepsaccommodaties aan; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Daarnaast bieden we ook verschillende zeilboten en sloepen aan voor verhuur. Zo kunnen jullie met de groep heerlijk genieten van het Friese water.

Zeillessen en catering

Wil je met je groep leren zeilen? Dat kan bij Zeilschool Pean! We bieden verschillende zeillessen aan, zodat je met je groep het zeilen onder de knie krijgt. Daarnaast verzorgen we ook graag de catering voor jullie groep. Zo kun je met je groep heerlijk genieten van een lekkere maaltijd.

Kom langs bij Zeilschool Pean

Kom langs bij Zeilschool Pean in Friesland en ontdek onze prachtige groepsaccommodatie voor 20 personen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de perfecte groepsaccommodatie voor 20 personen in Friesland. Klik hier voor meer informatie en boek direct jouw verblijf!

1. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 20 personen?
Antwoord: De prijs is afhankelijk van de locatie, het seizoen en de faciliteiten.

2. Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een groepsaccommodatie voor 20 personen?
Antwoord: De voorwaarden verschillen per locatie. Neem contact op met de verhuurder voor meer informatie.

3. Wat zijn de mogelijkheden bij een groepsaccommodatie voor 20 personen?
Antwoord: Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een gemeenschappelijke ruimte, een keuken, een tuin en een buitenruimte.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident