“21-persoons Accommodatie: Vind de Perfecte Plek | Hotels.nl”

9 mei 2022

Groepsaccommodatie met verblijf, zeilboten en sloepverhuur bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor minimaal 10 tot maximaal 150 personen? Dan is Zeilschool Pean de ideale plek voor jouw groep. Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor een verblijf in één van onze 3 groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Daarnaast bieden wij ook zeilboten en sloepverhuur aan. Zo kun je met je groep heerlijk varen op het Friese meer.

Zeillessen en catering

Naast het verblijf, zeilboten en sloepverhuur kun je bij Zeilschool Pean ook terecht voor zeillessen. Zo leer je met je groep de basis van het zeilen. Daarnaast verzorgen wij ook graag de catering voor jullie groep.

Kom je ook genieten in Friesland?

Kom je ook genieten van de natuur en het Friese meer? Boek dan nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en kom genieten van een heerlijke groepsactiviteit in Friesland.

Kom je ook genieten in Friesland? Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean en ontdek onze accommodaties voor 21 personen.

1. Waar kan ik een accommodatie vinden voor 21 personen?
Er zijn veel verschillende accommodaties die geschikt zijn voor 21 personen. U kunt bijvoorbeeld kijken naar hotels, vakantiehuizen, bed & breakfasts of zelfs campings.

2. Wat is de beste optie voor 21 personen?
Het hangt af van wat uw specifieke behoeften zijn. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een luxe ervaring, dan is een hotel misschien de beste optie. Als u op zoek bent naar meer privacy en ruimte, dan is een vakantiehuis of een camping misschien beter.

3. Hoeveel kost een accommodatie voor 21 personen?
De prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het type accommodatie en de duur van het verblijf. U kunt een goede indicatie krijgen door verschillende opties te vergelijken.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident