“21 Persoons Groepsaccommodatie: Boek Nu!”

15 april 2022

Groepsaccommodatie in Friesland voor 21 personen

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Friesland voor 21 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres. Onze accommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Wij bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur aan. Ook kunnen wij je helpen met het organiseren van zeillessen. Daarnaast verzorgen wij graag alle catering voor jouw groep.

3 verschillende groepsaccommodaties

Er zijn 3 verschillende groepsaccommodaties bij ons beschikbaar; De Berch (10-35 personen), de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Deze accommodaties zijn allemaal geschikt voor groepen van 21 personen.

Kom langs en ontdek onze accommodaties

Kom langs en ontdek onze accommodaties. Wil je meer weten over onze groepsaccommodaties? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Boek nu jouw groepsaccommodatie bij Zeilschool Pean

Ben je enthousiast geworden en wil je direct een groepsaccommodatie boeken? Bekijk dan hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw verblijf.

1. Waar kan ik een groepsaccommodatie voor 21 personen huren?
Antwoord: U kunt een groepsaccommodatie voor 21 personen huren bij verschillende aanbieders, zoals hotels, campings, vakantieparken en vakantiehuizen.

2. Wat is de prijs van een groepsaccommodatie voor 21 personen?
Antwoord: De prijs van een groepsaccommodatie voor 21 personen kan variëren, afhankelijk van de locatie, het seizoen, de faciliteiten en de duur van het verblijf.

3. Wat zijn de voordelen van een groepsaccommodatie voor 21 personen?
Antwoord: De voordelen van een groepsaccommodatie voor 21 personen zijn onder andere dat u kosten kunt besparen door samen te verblijven, dat u gezamenlijke activiteiten kunt ondernemen en dat u gemakkelijk kunt communiceren met elkaar.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident