“22-persoons Accommodatie: Boek Nu Online | Vakantiehuizen”

28 juli 2022

Groepsaccommodatie in Friesland met verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Ben je op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie voor een groep van 8 tot 150 personen? Zeilschool Pean biedt de perfecte accommodatie in Friesland. Onze locatie is midden in de natuur direct aan open vaarwater en in het nationaal park de Alde Feanen.

Verblijf, zeilboten en sloepverhuur

Onze accommodatie bestaat uit 3 verschillende groepsaccommodaties; De Berch (10-35 personen) , de Jister (30 t/m 150 personen) en de Swarm (8-16 personen). Je kunt bij ons verblijven, maar ook zeilboten en sloepen huren. Daarnaast bieden we ook zeillessen aan.

Catering

Naast het verblijf en het verhuur van boten en sloepen, verzorgen we ook de catering voor jullie groep. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de maaltijden. Als je bij ons verblijft krijg je de keuze uit een aantal verschillende maaltijden.

Kom naar Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een geslaagde groepsaccommodatie in Friesland. Bij ons kun je verblijven, zeilboten en sloepen huren en krijg je de mogelijkheid om te genieten van de natuur. Bekijk hier onze groepsaccommodaties en boek direct jouw verblijf bij Zeilschool Pean!

1. Is er een accommodatie voor 22 personen?
Ja, er zijn verschillende accommodaties waar 22 personen kunnen verblijven.

2. Waar kan ik een accommodatie voor 22 personen vinden?
Er zijn veel verschillende websites waar je een accommodatie voor 22 personen kunt vinden. Je kunt bijvoorbeeld kijken op sites zoals Booking.com, Airbnb of Vakantieparken.nl.

3. Wat is de prijs van een accommodatie voor 22 personen?
De prijs van een accommodatie voor 22 personen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het type accommodatie en de faciliteiten die worden aangeboden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident