“23-persoons Groepsaccommodatie – Boek Nu!”

28 maart 2022

Groepsaccommodatie voor 23 personen bij Zeilschool Pean

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 23 personen? Dan ben je bij Zeilschool Pean aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie ligt midden in de natuur direct aan open vaarwater in het nationaal park de Alde Feanen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep.

De Berch

De Berch is de meest intieme groepsaccommodatie van Zeilschool Pean. Deze accommodatie is geschikt voor 10 tot 35 personen. De Berch heeft een eigen terras met uitzicht op het water. In deze accommodatie kun je genieten van de rust en stilte van de natuur.

De Jister

De Jister is de grootste groepsaccommodatie van Zeilschool Pean. Deze accommodatie is geschikt voor 30 tot 150 personen. De Jister heeft een eigen terras met uitzicht op het water. In deze accommodatie kun je genieten van de rust en stilte van de natuur.

De Swarm

De Swarm is de meest intieme groepsaccommodatie van Zeilschool Pean. Deze accommodatie is geschikt voor 8 tot 16 personen. De Swarm heeft een eigen terras met uitzicht op het water. In deze accommodatie kun je genieten van de rust en stilte van de natuur.

Bij Zeilschool Pean hebben we een groepsaccommodatie die geschikt is voor 23 personen. We bieden verblijf, zeilboten en sloepverhuur, zeillessen en verzorgen graag alle catering voor jullie groep. Kom langs en ervaar de rust en stilte van de natuur in Friesland.

Kom langs en ervaar het zelf! Kom langs bij Zeilschool Pean en ervaar de rust en stilte van de natuur in Friesland. Bekijk onze groepsaccommodatie voor 23 personen en ontdek wat we nog meer te bieden hebben. Klik hier voor meer informatie over onze groepsaccommodatie.

1. Hoeveel personen passen er in een groepsaccommodatie?
Antwoord: In een groepsaccommodatie kunnen maximaal 23 personen verblijven.

2. Wat is de maximale capaciteit van een groepsaccommodatie?
Antwoord: De maximale capaciteit van een groepsaccommodatie is 23 personen.

3. Wat zijn de voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie?
Antwoord: De voorwaarden voor het boeken van een groepsaccommodatie verschillen per aanbieder. Neem daarom contact op met de aanbieder om te vragen naar de specifieke voorwaarden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident